Apipet rantautuu Suomeen - mistä kaikki lähti?

Apipet rantautuu Suomeen - mistä kaikki lähti?

Apipet edustaa koirien hyvinvointia ja onnellisuutta mahdollisimman luonnollisesti.

Apipet edustaa koirien hyvinvointia ja onnellisuutta mahdollisimman luonnollisesti. 

Olen itse intohimoinen koiraharrastaja, jolla on pitkä historia koirien parissa. Olen harrastanut aktiivisesti koirieni kanssa, kasvattanut pentueita ja ollut mukana monessa yhdistystoiminnassa rotujärjestöistä harrastusseuroihin ja perustanut DogXpress - brändin. Matkaan on mahtunut paljon ihania juttuja, mutta myös monenlaisia haasteita näiden rakkaiden nelijalkaisten terveyden kanssa ja olen seurannut monia tarinoita, joissa on epätoivoisesti haettu ratkaisuja koirien terveysongelmiin. Ja kun apu on löytynyt ongelmiin, se onnellisuuden ja helpotuksen tunne on mahtava. 

DogXpress perustettiin vuonna 2013 tuottamaan koiranäyttelyihin keskittyvää mediaa sekä koiravalokuvausta. Myöhemmin syntyi ajatus lähteä laajentamaan DogXpressin syvintä ideaa kattamaan koirien valokuvauksen lisäksi koirien kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä tuotteita. 

Kun löysin Apipetin ja propoliksen hyödyt, tiesin, että siinä oli avain koirien kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen. Propolis, luonnollinen mehiläisten tuottama ainesosa, on täynnä ravinteita ja antioksidantteja, jotka tukevat koirien terveyttä. Propolis yhdistettynä muihin luonnollisiin ainesosiin on saanut aikaan kokonaisen tuotesarjan koirien eri elämänvaiheisiin ja tilanteisiin. Tästä syntyi ajatus tuoda Suomen markkinoille Apipet- sarja, joka sisältää korkealaatuisia lisäravinteita, shampoita ja hoitoaineita sekä paljon muita koiran hoitoon liittyvä tuotteita, jotka perustuvat propolikseen ja luonnollisuuteen. 

Yritykseni perusarvot kietoutuvat syvään kunnioitukseen eläimiä kohtaan, positiiviseen asenteeseen ja tinkimättömään asiakaspalveluun ja täsmälliseen luotettavuuteen. Jokainen Apipet-tuote on huolella valittu ja kehitetty koirien parhaaksi, vankalla osaamisella ja ammattitaidolla.

Kutsumme sinut mukaan matkalle, joka ei pelkästään hoida koiriasi parhain mahdollisin keinoin kaikissa sen elämänvaiheissa, vaan myös vahvistaa yhteistä tavoitettamme huolehtia ystäviemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista - sitoutumistamme luotettavuuteen ja varmuuteen siitä, että koirasi saavat vain parasta.


Tervetuloa kohti luonnollista hyvinvointia - kohti iloa, terveyttä ja onnellisuutta koirasi kanssa.

Heidi
DogXpress

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi