Tutustu Apipetiin

Apipet on koirien kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä tuotesarja, joka tarjoaa nelijalkaisten ystävien hyvinvoinnin tueksi erilaisia lisäravinteita sekä hoitotuotteita.

Katso tuotteet

Mikä on Apipet

Apipet on EU:ssa valmistettu luonnollinen koirien kokonaisvaltaista hyvinvointia ylläpitävä tuotesarja. Apipetin päätuote on erilaiset lisäravinteet, joita on kehitetty niin ihon ja turkin, lihasten ja nivelten, ruuansulatuksen sekä yleisen vastustuskyvyn tueksi. Lisäravinteiden rinnalle Apipet on tuonut koiran hoitoon tarkoitetut tuotteet kuten shampoot ja hoitoaineet, korvatipat, hammastahnat, propolisvoiteet ja tassuvoiteet. Tuotteissa on lähtökohtana mehiläisten tuottama propolis sekä siitepöly. 

Propolis on mehiläisten valmistamaa kittivahaa, jolla mehiläiset desinfioivat pesäänsä. Propolista voidaan pitää yhtenä luonnon omista antibiooteista. Se koostuu puiden ja pensaiden silmujen tuottamista hartsimaisista aineista. Propolis sisältää erilaisia flavonoideja, jotka toimivat antioksidantteja. 

Mehiläisten keräämä siitepöly on erittäin ravintorikasta. Se sisältää proteiinin lisäksi mm. asvoja, aminohappoja, A-, B-, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja, fytosteroleita, flavonoideja ja hiilihydraatteja. Siitepölyllä on bakteerien kasvua estävä vaikutus ja siitepölyä on tutkittu myös lääketieteessä.

Propoliksen ja siitepölyn lisänä tuotteissa on käytetty muita luonnollisia ainesosia kohdentamaan niiden käyttötarkoitusta. Apipet Immuno koostuu täysin propoliksestä ja siitepölystä. Nivelten tueksi tarkoitetussa Flexissä on propoliksen ja siitepölyn lisäksi glukosamiinia sekä kondroitiinisulfaattia, joita yleisesti käytetään erilaisissa nivelvalmisteissa. Iholle ja turkille tarkoitetussa Skin-tuotteessa on lisänä biotiinia ja ikääntyville koirille tarkoitetussa Seniorissa on lisänä inkivääriä ja vihreää teetä. Ruoansulatukseen keskittyvässä Gastrossa on lisänä inkivääri. 

Apipet - luonnollinen valinta koirallesi

Apipet on EU:ssa valmistettu 100% luonnollinen lisäravinnesarja koirasi hyvinvoinnin tueksi. Apipet perustuu propolikseen sekä mehiläisten keräämään siitepölyyn. Näiden luonnollisten aineiden lisäksi ravintolisät sisältävät käyttötarkoitukseen kohdennettuja ainesosia. Lisäravinteiden tueksi sarjasta löytyvät myös turkin, korvien, ihon ja hampaiden hoitoon kohdennetut tuotteet.

Osta nyt

Luonnollinen propolis

Apipetin propolis on täysin luonnollinen, ilman kemiallista käsittelyä tai alkoholia. Propoliksella on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Sitä käytetään luonnon omana antibioottina. Propoliksen teho perustuu sen sisältämiin flavonoideihin, jotka toimivat antioksidantteina. Ne esimerkiksi saattavat helpottaa tulehduksia. Mehiläispesässä propoliksen merkitys on äärimäisen tärkeä, koska se pitää bakteerit pesästä loitolla. Mehiläiset mm. tilkitsevät sillä pesässä olevia aukkoja.

Mehiläisten keräämä siitepöly

Mehiläisten keräämässä siitepölyssä on proteiinia 7 – 35 prosenttia. Se sisältää myös mm. rasvoja, aminohappoja, A-, B-, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja, fytosteroleita, flavonoideja ja hiilihydraatteja. Siitepölyä on tutkittu myös lääketieteessä. Siitepölyllä on bakteerien kasvua estävä vaikutus.

Lisäksi tuotteissa on käytetty muita luonnollisia ainesosia kohdentamaan niiden käyttötarkoitusta. Apipet Immuno koostuu täysin propoliksestä ja siitepölystä. Nivelten tueksi tarkoitetussa Flexissä on propoliksen ja siitepölyn lisäksi glukosamiinia sekä kondroitiinisulfaattia, joita yleisesti käytetään erilaisissa nivelvalmisteissa. Iholle ja turkille tarkoitetussa Skin-tuotteessa on lisänä biotiinia ja ikääntyville koirille tarkoitetussa Seniorissa on lisänä inkivääriä ja vihreää teetä. Ruoansulatukseen keskittyvässä Gastrossa on lisänä inkivääri. 

Valitse koirallesi sopivimmat tuotteet

Apipetin tuotesarjasta löytyy tuotteita ihon ja turkin hoitoon, nivelten ja llihasten hyvinvoinnin tueksi sekä ruoansulatuksen ja vastustuskyvyn parantamiseen. 

Apipetin markkinoijana Suomessa on Pasada Oy ja DogXpress. Jos olet kiinnostunut jälleenmyynnistä, ota yhteyttä info@dogxpress.com