Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

DogXpress -verkkokauppa on Pasada Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Pasada Oy, 2103150-0, Nuppolantie 136, 54530 Luumäki. Pasada Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset Klarnan tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla, kuten laskulla, osamaksulla tai ylesimmillä pankkimaksuilla. Laskun ja tilimaksun korot ja muut kulut määrittelee Klarna kulloistenkin ehtojensa puitteissa.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Matkahuollon ja Postin kuljetuspalvelut. Toimitusmaksu lisätään ostosten loppusummaan valitun toimitustavan mukaisesti kassalla. 

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-5 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Palautuksesta tulee aina informoida sähköpostitse ennen palautuksen tekoa info@dogxpress.com. Tällöin voimme toimittaa teille palautusta varten Helposti -koodin, jolla palautuksen voi jättää postin automaattiin. Palautettava tuote on pakattava asianmukaisesti ja mukaan on liitettävä tilausvahvistuksen tiedot. 

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

info@dogxpress.com