Hedera d.o.o.

Apipet Immuno 60 kapselia

29,90 €
sis. 14 % ALV

100% luonnollinen täydennysrehu koiralle

Määrä
10 tuotetta varastossa.

100% luonnollinen Apipet Immuno sisältää propolista ja mehiläisten keräämää siitepölyä. 

1 kapseli (400 mg) sisältää: mehiläisten siitepöly 270 mg, propolis 130 mg

Apipetin propolis on täysin luonnollinen, ilman kemiallista käsittelyä tai alkoholia. Propoliksella on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Sitä käytetään luonnon omana antibioottina. Propoliksen teho perustuu sen sisältämiin flavonoideihin, jotka toimivat antioksidantteina. Ne esimerkiksi saattavat helpottaa tulehduksia. Mehiläispesässä propoliksen merkitys on äärimäisen tärkeä, koska se pitää bakteerit pesästä loitolla. Mehiläiset mm. tilkitsevät sillä pesässä olevia aukkoja.

Mehiläisten keräämässä siitepölyssä on proteiinia 7 - 35 prosenttia. Se sisältää myös mm. rasvoja, aminohappoja, A-, B-, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja, fytosteroleita, flavonoideja ja hiilihydraatteja. Siitepölyä on tutkittu myös lääketieteessä. Siitepölyllä on bakteerien kasvua estävä vaikutus.

Immuno voidaan käyttää esimerkiksi koirille, jotka toistuvasti kärsivät erilaisista tulehduksista tai joiden yleisestä vastustuskyvystä halutaan huolehtia. Sitä voidaan erinomaisesti käyttää lisäravintona mm. pennuille ja kantaville nartuille. Sitä voidaan käyttää myös leikkaukseen valmistautuville tai niistä toipuville koirille.

Annosteluohje
koirat 0-5 kg 1 kapseli päivässä
koirat 5-11 kg 2 kapselia päivässä
koirat 11-45 kg 3 kapselia päivässä
koirat yli 45 kg 4 kapselia päivässä

Valmistettu EU:ssa

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Paino: 59 g