Hedera d.o.o.

Apipet Flexi 60 kapselia

29,90 €
sis. 14 % ALV

100% luonnollinen täydennysrehu koirille

Määrä
10 tuotetta varastossa. Toimitusaika 3-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

1 kapseli (400 mg) sisältää: glukosamiinisulfaatti 125 mg, kondroitiinisulfaatti 100 mg, mehiläisten

siitepöly 100 mg, propolis 75 mg


Apipet Flexi on tarkoitettu koirille, joiden nivelten hyvinvointia halutaan edistää ja tukea. 

Flexiin on lisätty propoliksen ja mehiläissiitepölyn lisäksi glukosaaminisulfaattia ja kondroitiinisulfaattia Kondroitiinisulfaatti on tärkeä osa nivelkudosta, minkä vuoksi sitä käytetään useissa nivelrikon hoitoon käytettävissä valmisteissa.

Glukosamiini toimii yhtenä rakenneosana rustoille, nivelten pinnoille, nivelnesteelle ja selän välilevyille. Glukosamiinin suurin merkitys on rustojen kestävyydessä ja joustavuudessa. Glukosamiineja löytyy myös kaikista sidekudoksista, kuten ihosta, jänteistä ja sydämestä.

Apipetin propolis on täysin luonnollinen, ilman kemiallista käsittelyä tai alkoholia. Propoliksella on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Sitä käytetään luonnon omana antibioottina. Propoliksen teho perustuu sen sisältämiin flavonoideihin, jotka toimivat antioksidantteina. Ne esimerkiksi saattavat helpottaa tulehduksia. Mehiläispesässä propoliksen merkitys on äärimäisen tärkeä, koska se pitää bakteerit pesästä loitolla. Mehiläiset mm. tilkitsevät sillä pesässä olevia aukkoja.

Mehiläisten keräämässä siitepölyssä on proteiinia 7 - 35 prosenttia. Se sisältää myös mm. rasvoja, aminohappoja, A-, B-, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja, fytosteroleita, flavonoideja ja hiilihydraatteja. Siitepölyä on tutkittu myös lääketieteessä. Siitepölyllä on bakteerien kasvua estävä vaikutus.

Annosteluohje
koirat 0-5 kg 1 kapseli päivässä
koirat 5-11 kg 2 kapselia päivässä
koirat 11-45 kg 3 kapselia päivässä
koirat yli 45 kg 4 kapselia päivässä

Valmistettu EU:ssa.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Paino: 59 g
Mitat: 3 x 10 x 3 cm