Hedera d.o.o.

Apipet Gastro 120 kapselia

42,90 €
sis. 14 % ALV

100 % luonnontuote täydennysrehu koiralle ruuansulatuksen tueksi

Määrä
4 tuotetta varastossa. Toimitusaika 3-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

1 kapseli (400 mg) sisältää : mehiläisten siitepöly 200 mg, propolis 100 mg, inkivääri 100 mg.

100% luonnollinen Gastro on tarkoitettu koirille, joilla on suoliston tai ruoansulatuksen kanssa haasteita tai koirille, joiden hengitys haisee. Perusversio Immunon lisäksi Gastroon on lisätty inkivääriä, jolla uskotaan olevan useita positiivisia vaikutuksia ruuansulatuksessa ja sen saattamisessa optimaaliseen tilaan.

Apipetin propolis on täysin luonnollinen, ilman kemiallista käsittelyä tai alkoholia. Propoliksella on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Sitä käytetään luonnon omana antibioottina. Propoliksen teho perustuu sen sisältämiin flavonoideihin, jotka toimivat antioksidantteina. Ne esimerkiksi saattavat helpottaa tulehduksia. Mehiläispesässä propoliksen merkitys on äärimäisen tärkeä, koska se pitää bakteerit pesästä loitolla. Mehiläiset mm. tilkitsevät sillä pesässä olevia aukkoja.

Mehiläisten keräämässä siitepölyssä on proteiinia 7 - 35 prosenttia. Se sisältää myös mm. rasvoja, aminohappoja, A-, B-, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja, fytosteroleita, flavonoideja jahiilihydraatteja. Siitepölyä on tutkittu myös lääketieteessä. Siitepölyllä on bakteerien kasvua estävä vaikutus.

Annosteluohje
koirat 0-5 kg 1 kapseli päivässä
koirat 5-11 kg 2 kapselia päivässä
koirat 11-45 kg 3 kapselia päivässä
koirat yli 45 kg 4 kapselia päivässä


Valmistettu EU:ssa.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Muut vaihtoehdot
Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Paino: 90 g
Mitat: 3 x 10 x 3 cm