Hedera d.o.o.

Apipet Senior 120 kapselia

40,90 €
sis. 14 % ALV

100% luonnollinen täydennysrehu koirille

Määrä
2 tuotetta varastossa. Toimitusaika 3-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

1 kapseli (400 mg) sisältää: vihreä tee 200 mg, mehiläisten siitepöly 125 mg, propolis 50 mg, inkivääri 25 mg

Seniorissa on propoliksen ja mehiläissiitepölyn lisäksi vihreää teetä ja inkivääriä. Se on täysin luonnollinen täydennysrehu ikääntyville koirille, joiden kuntoa ja virkeyttä halutaan ylläpitää.

Vihreä tee on eniten tutkittuja luonnon tuotteita. Sen ainesosissa on runsaasti kasviantioksidantteja, jotka tuhoavat elimistössä syntyviä haitallisia vapaita radikaaleja. 

Apipetin propolis on täysin luonnollinen, ilman kemiallista käsittelyä tai alkoholia. Propoliksella on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Sitä käytetään luonnon omana antibioottina. Propoliksen teho perustuu sen sisältämiin flavonoideihin, jotka toimivat antioksidantteina. Ne esimerkiksi saattavat helpottaa tulehduksia. Mehiläispesässä propoliksen merkitys on äärimäisen tärkeä, koska se pitää bakteerit pesästä loitolla. Mehiläiset mm. tilkitsevät sillä pesässä olevia aukkoja.

Mehiläisten keräämässä siitepölyssä on proteiinia 7 - 35 prosenttia. Se sisältää myös mm. rasvoja, aminohappoja, A-, B-, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja, fytosteroleita, flavonoideja ja hiilihydraatteja. Siitepölyä on tutkittu myös lääketieteessä. Siitepölyllä on bakteerien kasvua estävä vaikutus.

Annosteluohje
koirat 0-5 kg 1 kapseli päivässä
koirat 5-11 kg 2 kapselia päivässä
koirat 11-45 kg 3 kapselia päivässä
koirat yli 45 kg 4 kapselia päivässä

Valmistettu EU:ssa.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Paino: 90 g
Mitat: 3 x 10 x 3 cm