Hedera d.o.o.

Apipet Skin 120 kapselia

49,90 €
sis. 14 % ALV

100% luonnollinen täydennysrehu koiralle ihon ja turkin tueksi.

Määrä
17 tuotetta varastossa. Toimitusaika 3-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

1 kapseli sisältää: Propolis 127 mg, mehiläisten siitepöly 270 mg, Lisäaineet: biotiini 3 mg.

Apipet Skin on tarkoitettu koirille, joiden ihon ja turkin hyvinvointia halutaan tukea. Siinä on propoliksen ja mehiläissiitepölyn lisäksi biotiinia. Biotiinin uskotaan edistävän ihon, turkin sekä limakalvojen hyvinvointia.100% luonnollinen.

Apipetin propolis on täysin luonnollinen, ilman kemiallista käsittelyä tai alkoholia. Propoliksella on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Sitä käytetään luonnon omana antibioottina. Propoliksen teho perustuu sen sisältämiin flavonoideihin, jotka toimivat antioksidantteina. Ne esimerkiksi saattavat helpottaa tulehduksia. Mehiläispesässä propoliksen merkitys on äärimäisen tärkeä, koska se pitää bakteerit pesästä loitolla. Mehiläiset mm. tilkitsevät sillä pesässä olevia aukkoja.

Mehiläisten keräämässä siitepölyssä on proteiinia 7 - 35 prosenttia. Se sisältää myös mm. rasvoja, aminohappoja, A-, B-, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja, fytosteroleita, flavonoideja ja hiilihydraatteja. Siitepölyä on tutkittu myös lääketieteessä. Siitepölyllä on bakteerien kasvua estävä vaikutus.

Annosteluohje
koirat 0-5 kg 1 kapseli päivässä
koirat 5-11 kg 2 kapselia päivässä
koirat 11-45 kg 3 kapselia päivässä
koirat yli 45 kg 4 kapselia päivässä

Valmistettu EU:ssa.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Paino: 90 g
Mitat: 3 x 10 x 4 cm